HEEFT U VRAGEN ? Bel ons : 0228 564000 E-Mail : info@niwa.nl

TomTom Rider 450 Actie geldig t/m 31 Augustus!

Het zijn TomTom Rider actie weken bij Niwa Motorservice. Bij iedere nieuw geregistreerde motorfiets die hier de showroom verlaat ontvangt u nu tijdelijk gratis een TomTom Rider 450. 

TomTom heeft onlangs het doek getrokken van de nieuwe TomTom Rider 450, een doorontwikkeling van de zeer populaire TomTom Rider 400/410. Het nieuwe zwarte design geeft het navigatiesysteem een lekker trendy uitstraling, maar het zijn vooral de praktische aanpassingen die in de smaak zullen vallen. Zo is het contrastrijke touchscreen nu beduidend minder reflecterend én is de gevoeligheid ervan instelbaar (Smart Screen) voor gebruik met zomer- of winterhandschoenen aan. Verder is het aantal standaardroutes uitgebreid tot 140 (inclusief enkele MotoPlus-routes) en zitten er nog meer motorvriendelijke POI’s in het systeem.

Ook de gebruiksvriendelijkheid van de software is naar een nog hoger plan getild. Het uitzetten van een route in het navigatiesysteem biedt meer mogelijkheden dan ooit (o.a. rondreis-functie), was echter ook nog nooit zo makkelijk. Verder kun je in TomTom MyDrive niet alleen zelfs routes ontwerpen, maar is het delen ervan met derden ook appeltje-eitje dankzij de cloud-functie. Verder is het systeem standaard uitgerust met TomTom Traffic (actueel verkeersnieuws) en is er aan een stukje veiligheid gedacht. Het navigatiesysteem waarschuwt bijvoorbeeld bij filevorming en bekende ongevalslocaties (zogenaamde blackspots), bijvoorbeeld een extreem scherpe of knijpende bocht.

*Actie is geldig van 08-07-2017 tot en met 31-08-2017 en bij aanschaf van een nieuwe motorfiets van minimaal €5000,- 
**Niet geldig op afgeprijsde motorfietsen of andere lopende kortingsacties
***Bij reeds ingeruilde motorfietsen, is de TomTom verwerkt in de inruilwaarde. 

EXCLUSIEF DEALER

VOLG ONS OP FACEBOOK
VIRTUELE RONDLEIDING
MOTOR FINANCIERING


NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes en meld u aan voor onze nieuwsbrief.


DEALER MERKEN NIWA